Disclaimer

Aan de inhoud van alle webpagina’s van Finance Owl is de grootst mogelijke zorg besteed. Toch kan de organisatie op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Finance Owl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de website.

De informatie in de artikelen is enkel bedoeld ter educatie en kan mijn persoonlijke mening en/of incomplete of foutieve informatie bevatten. Finance Owl neemt geen verantwoordelijkheid voor geleden schade die ontstaat door het opvolgen van de informatie of de adviezen. Neem voor beleggingsadvies altijd contact op met een professional.

Links naar externe sites

Op de webpagina’s van de Finance Owl bevinden zich links naar externe websites. Finance Owl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites. Ook niet voor de privacybescherming op die pagina’s, of voor de diensten die zij eventueel aanbieden.

Over mij

Het doel van Finance Owl is om iedereen te voorzien van toegankelijke informatie over persoonlijke financiën. Altijd helder en in begrijpelijke taal geschreven!

Social media

Geld besparen