Schrijver gezocht!

 

FinanceOwl.nl is op zoek naar een schrijver voor deze blog! Er zijn zoveel financiële vragen dat ik simpelweg niet de tijd heb om ze allemaal zelf te beantwoorden. Daarom is het tijd voor versterking!

Hoe werkt het?

Ik verzin de titels van de blogs die er geschreven moeten worden. Jij hebt zelf de vrijheid om het onderwerp uit te diepen en de blog te schrijven. Bij elke blog geef ik aan hoe lang de blog moet worden (op basis van het aantal woorden). Als je klaar bent met schrijven zal ik de blog reviewen en publiceren als het aan de criteria voldoet.

De blogs zullen ongeveer 1.300 – 1.800 woorden lang zijn. Voor deze artikelen ontvang je een vergoeding per woord, wat kan oplopen tot meer dan €50 per blog.

Waar is FinanceOwl.nl naar opzoek?

Ik ben niet op zoek naar full-time schrijvers, je wordt per blog betaald.

Je hoeft geen professionele schrijver te zijn maar moet wel goed Nederlands kunnen (inclusief grammatica en interpunctie). Daarnaast is enige kennis en interesse in persoonlijke financiën belangrijk. Het is een pré als je al ervaring hebt met bloggen. Mijn uiteindelijke keuze wordt gebaseerd op een testartikel van 1.300 – 1.800 woorden. Hier wordt je natuurlijk ook voor betaalt (mits de kwaliteit goed is).

Ik zoek mensen die 2-3 blogs per maand willen schrijven en de tijd nemen om zich te verdiepen in een onderwerp.

Aanmelden?

Mail naar info@financeowl.nl onder vermelding van: “Schrijvers gezocht”. Vermeld de zaken waarvan jij denkt dat ze relevant zijn voor de vacature (financiële ervaring, ervaring met bloggen etc.). Vermeld daarnaast ook hoeveel blogs je zou willen schrijven en vanaf wanneer je beschikbaar bent.

Finance Owl kijkt uit naar de reacties!

 

Over mij

Het doel van Finance Owl is om iedereen te voorzien van toegankelijke informatie over persoonlijke financiën. Altijd helder en in begrijpelijke taal geschreven!

Social media

Geld besparen